Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

NOVI SAD – Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, koji na izbore izlazi u koaliciji Ujedinjena demokratska Srbija, izjavio je da ne vidi direktnu vezu između koronavirusa i izbora. Komentarišući konfuziju oko toga da li se u vreme raspisivanja izbora 4. marta znalo za to da je u Srbiji bilo ili nije bilo koronavirusa, Kostreš ističe struka nikad nije ni rekla da se ne raspisuju izbori.

LSV

- Recimo, struka je rekla kada da se zatvore škole i slične mere da se povuku. Struka nikad nije rekla da se ne raspisuju izbori. Izbori su raspisani u skladu sa Ustavom i zakonima koji regulišu tu oblast. Ako želite da tražite „dlaku u jajetu“, uvek možete naći opravdanje i objašnjenje zašto su izbori pogrešni ili zašto nisu trebali ni biti raspisani, ali to je deo bojkotaške propagande. Glavno je pitanje šta je bolje za Srbiju - ići na izbore ili organizovati sukobe na ulici. Ja sam uvek za institucionalno rešenje i za izbore, a voleo bih da znam kako ćemo Vučiću videti leđa ako ga ne pobedimo na izborima – rekao je Kostreš za Danas.
(SzILSV, 24.03.2020)



Izjave | Subota, 28. 01. 2012. | Komentara: 0

Vraćanje imovine Vojvodine u tri ravni

NOVI SAD - U procesu vraćanja vojvođanske imovine moguće je razlikovati tri ravni, a prva je svakako određena Zakonom o javnoj svojini, budući da on tačno navodi šta sve treba da čini imovinu Vojvodine ili lokalnih samouprava i to se u prvom redu odnosi na imovinu koju treba vratiti Vojvodini – rekao je zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u intervjuu za Mađar so.
Izjave | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Na delu je puzajući državni udar

BEOGRAD – U Srbiji je trenutno na delu puzajući državni udar koji treba da dovede do nestabilnosti u kojoj bi se na izborima ponudila čvrsta ruka, koja bi nakon toga izašla u susret ruskim aspiracijama za kupovinu EPS-a i Telekoma, kako bi kroz NIS, EPS i Telekom mogli da zagospodare Srbijom i potpuno obesmisle demokratski život u njoj, ocenio je sinoć lider LSV Nenad Čanak.
Izjave | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Irinej Bulović se zaklanja iza crkve

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak postavio je na svom tviteru fotografije pripadnika crkvenog obezbeđenja Eparhije bačke, koji je na pomenu žrtvama Racije ispod mantije nosi maskirnu uniformu, piše Blic online.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook