Kostreš: Utvrditi kome je državno obezbeđenje neophodno

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 07. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Utvrditi kome je državno obezbeđenje neophodno

BEOGRAD – List Informer piše da je MUP za obezbeđenje sadašnjih i bivših funkcionera tokom tri meseca letnjih odmora ove i prošle godine izdvojio čak 103.000 evra ili više od 11 miliona dinara.

LSV

Zamenik predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne skupštine Republike Srbije Bojan Kostreš izjavio je za taj list da je potrebno utvrditi da li je svima koji imaju državno obezbeđenje, ono i neophodno.
– To je posao koji mora stalno da se radi kako se ne bi dešavalo da neko ima telohranitelje iako nema za tim potrebe i tako stvara dodatne i nepotrebne troškove. Posle revizije, trebalo bi tačno utvrditi ko je zaista ugrožen i kome je potrebna zaštita. Te ljude država mora da zaštiti bez obzira koliko iznose troškovi jer, osim o budžetu, mora se voditi računa i o ljudskim životima – ističe Kostreš.

(BILSV, 09. 07. 2014)



Izjave | Nedelja, 30. 07. 2023. | Komentara: 0

Izbori na svim nivoima u istom danu su katastrofa za demokratiju

Najnovije licitiranje sa datumom izbora i najava predsedsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se glasati na svim nivoima, prema mišljenju Aleksandra Martona, portparola Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođana, još je jedan u nizu primera izostanka demokratskih procesa u našoj zemlji.
Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook