Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio jie da je najava Ivice Dačića da će obilaznica oko Beograda poneti ime Milutina Mrkonjića u skladu sa svime što nam se događa, te da je pitanje dana kada će rehabilitovati Slobodana Miloševića.

LSV

- Pitanje je dana kada će početi sa rehabilitacijom Slobodana Miloševića i njegove politike pošto su zločince iz Drugog svetskog rata uglavnom rehabilitovali, a od Ratka Mladića svako malo prave idola. Dokle god se organizovano ne pobunimo i ne ponudimo vrednosnu i političku alternativu Aleksandru Vučiću i njegovim saveznicima, ovakve i slične stvari će nam se dešavati. Zato je LSV i pružila ruku saradnje svim proevropskim i građanskim organizacijama – rekao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 28.11.2022)



Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ne postoje pravne prepreke za formiranje policijske uprave za Vojvodinu

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas za Blic da ne vidi u čemu je problem da se realizuje zahtev LSV oko formiranja kooordinatora između sedam vojvođanskih policijskih uprava i centrale MUP-a u Beogradu budući da, kako tvrdi, za to ne postoje ustavne i pravne prepreke.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Marton: Sav gradski inventar ne pripada Zrenjaninu

ZRENJANIN - Iako se služe imovinom na svojoj teritoriji, opštine tom imovinom ne raspolažu. Pošto se, prema važećem zakonu, za sve se pita centralna vlast, zbog gomile dozvola, ni u najmanjem zaseoku nije lako otvoriti prodavnicu, preno je danas RTS.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica tragične pogibije Olega Nasova

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i zamenik gradonačelnika Zoran Mandić, povodom obeležavanja godišnjice tragične pogibije Novosađanina Olega Nasova, položili su danas cveće na spomen-ploču na platou ispred Varadinskog mosta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook