Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio jie da je najava Ivice Dačića da će obilaznica oko Beograda poneti ime Milutina Mrkonjića u skladu sa svime što nam se događa, te da je pitanje dana kada će rehabilitovati Slobodana Miloševića.

LSV

- Pitanje je dana kada će početi sa rehabilitacijom Slobodana Miloševića i njegove politike pošto su zločince iz Drugog svetskog rata uglavnom rehabilitovali, a od Ratka Mladića svako malo prave idola. Dokle god se organizovano ne pobunimo i ne ponudimo vrednosnu i političku alternativu Aleksandru Vučiću i njegovim saveznicima, ovakve i slične stvari će nam se dešavati. Zato je LSV i pružila ruku saradnje svim proevropskim i građanskim organizacijama – rekao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 28.11.2022)



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Rekonstrukcija će pomoći da se dogovori sprovode

BEOGRAD - Lider lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će podržati rekonstrukciju vlade jer će to doprineti da počne sporovođenje dogovora postignutog u vladajućoj koaliciji. Čanak je rekao novinarima u Skupšitni Srbije da LSV neće učestvovati u novoj vladi kao što nije ni do sada. Lider LSV je dodao da će posle rekonstrukcije ponovo postaviti pitanje imovine Vojvodine.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu
za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Efikasnost pokrajinske vlade zavisi od republičke

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće u razgovorima o eventualnim promenama u pokrajinskoj vladi kad bude obaveštena o tome šta se predlaže, izjavio je danas Tanjugu predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook