Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.

LSV

- Taj izbor nije neočekivan, on je čovek od velikog poverenja Aleksandra Vučića, što znači da će nastaviti da radi ono što je Vučić zacrtao. Imamo Vučića posle Vučića. Ja tu ne vidim nikakvu promenu niti potrebu da se bilo šta drugačije uradi - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Dodao je da su Vučevića za mesto lidera stanke preporučile „lojalnost i prisnost“, Vučić sigurno ne bi na to mesto postavio čoveka u kojeg nema potpuno poverenje.

- Samo mi nije jasno koja će biti uloga SNS-a i Vučevića u Narodnom pokretu čije formiranje Vučić najavljuje. Da li će ga izjednačiti sa Aleksandrom Vulinom, Rasimom Ljajićem i Bogoljubom Karićem, ili će SNS držati primat? To ćemo videti - kazao je Kostreš.

Ocenio je da je formiranje Narodnog pokreta pokušaj „jednog dobrog marketinškog poteza“.

- On će sa Vučevićem na čelu SNS-a pokušati da pokrije sve gluposti i promašaje koje je ta stranka radila u prošlosti: od korupcije, propusta u sektoru bezbednosti, očajne međunarodne politike, neuvođenja sankcija Rusiji i svih ostalih štetnih poteza - naveo je Kostreš.

(SzILSV-VOJVOĐANI, 28.05.2023)
Izjave | Ponedeljak, 18. 09. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Šešeljev generalni sekretar i radikalska perjanica se ne mogu pobediti populizmom i nacionalizmom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da su sada drugačije okolnosti nego 5. oktobra 2000. godine i da bi, svakako, opozicija prvo trebala da pobedi na izborima, pa tek onda da je, ukoliko za time bude bilo potrebe, brani na ulici.
Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook