Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.

LSV

- Taj izbor nije neočekivan, on je čovek od velikog poverenja Aleksandra Vučića, što znači da će nastaviti da radi ono što je Vučić zacrtao. Imamo Vučića posle Vučića. Ja tu ne vidim nikakvu promenu niti potrebu da se bilo šta drugačije uradi - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Dodao je da su Vučevića za mesto lidera stanke preporučile „lojalnost i prisnost“, Vučić sigurno ne bi na to mesto postavio čoveka u kojeg nema potpuno poverenje.

- Samo mi nije jasno koja će biti uloga SNS-a i Vučevića u Narodnom pokretu čije formiranje Vučić najavljuje. Da li će ga izjednačiti sa Aleksandrom Vulinom, Rasimom Ljajićem i Bogoljubom Karićem, ili će SNS držati primat? To ćemo videti - kazao je Kostreš.

Ocenio je da je formiranje Narodnog pokreta pokušaj „jednog dobrog marketinškog poteza“.

- On će sa Vučevićem na čelu SNS-a pokušati da pokrije sve gluposti i promašaje koje je ta stranka radila u prošlosti: od korupcije, propusta u sektoru bezbednosti, očajne međunarodne politike, neuvođenja sankcija Rusiji i svih ostalih štetnih poteza - naveo je Kostreš.

(SzILSV-VOJVOĐANI, 28.05.2023)




Izjave | Ponedeljak, 22. 07. 2024. | Komentara: 0

Nakon Radonjića, Olenika tužio i Miroslav Kurak

Miroslav Kurak, jedan od četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti (DB), koje je Apelacioni sud oslobodio optužbi za ubistvo Slavka Ćuruvije, podneo je tužbu protiv Aleksandra Olenika, advokata i člana Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zbog njegove objavi na mreži X. 
Izjave | Ponedeljak, 15. 07. 2024. | Komentara: 0

Projekat Jadar i rudarenje litijuma Rio Tinta nastavljeni u tajnosti

Komentarišući pomalo nezainteresovani osvrt Aleksandra Vučića na odluku Ustavnog suda, iako je danima bio najveći lobista Rio Tinta, član Predsedništva LSV – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da se predsednik Srbije, kao i uvek, krije iza drugih.

Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook