Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.

LSV

- Taj izbor nije neočekivan, on je čovek od velikog poverenja Aleksandra Vučića, što znači da će nastaviti da radi ono što je Vučić zacrtao. Imamo Vučića posle Vučića. Ja tu ne vidim nikakvu promenu niti potrebu da se bilo šta drugačije uradi - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Dodao je da su Vučevića za mesto lidera stanke preporučile „lojalnost i prisnost“, Vučić sigurno ne bi na to mesto postavio čoveka u kojeg nema potpuno poverenje.

- Samo mi nije jasno koja će biti uloga SNS-a i Vučevića u Narodnom pokretu čije formiranje Vučić najavljuje. Da li će ga izjednačiti sa Aleksandrom Vulinom, Rasimom Ljajićem i Bogoljubom Karićem, ili će SNS držati primat? To ćemo videti - kazao je Kostreš.

Ocenio je da je formiranje Narodnog pokreta pokušaj „jednog dobrog marketinškog poteza“.

- On će sa Vučevićem na čelu SNS-a pokušati da pokrije sve gluposti i promašaje koje je ta stranka radila u prošlosti: od korupcije, propusta u sektoru bezbednosti, očajne međunarodne politike, neuvođenja sankcija Rusiji i svih ostalih štetnih poteza - naveo je Kostreš.

(SzILSV-VOJVOĐANI, 28.05.2023)




Izjave | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini se mora vratiti imovina

NOVI SAD - Mora se vratiti imovina AP Vojvodine. Ona koja joj je oduzeta posle puča 1988. godine koji je Milošević sa njegovim saradnicima napravio " izjavio je večeras u Nacionalnom dnevniku RTV Pink predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je precizirao da se tu ne misli samo na "zbir imovine kojom danas upravlja pokrajinska administracija".
Izjave | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Isteraćemo do kraja priču o imovini Vojvodine i lokalnih samouprava

NOVI SAD - Suština problema sa vraćanjem imovine Vojvodini i lokalnim samouprava u Srbiji jeste što ne postoji jasna ideja decentralizacije zemlje pa svaka nova vlada pravi svoj predlog zakona, istakao je sinoć zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš gostujući u emisiji Signali na Radio-televiziji Vojvodina.
Izjave | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Nema menjanja dnevnog reda

NOVI SAD - Odložena sednica Skupštine grada zakazana je za petak, ali za javnost ostaje nepoznanica da li će zasedanja i biti jer, prema poslednjim informacijama, Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ne odustaju od mandata Vere Kopicl, pise Nacionalni građanski.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook