Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 22. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš upitao je zašto se neko iz vlasti oglasio tek sada i rekao da su zalihe nafte u Srbiji potrošene, ako se takav ishod nazirao odavno. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je prošle nedelje da „mi više naše nafte nemamo“, da su ostale minimalne količine, jer „sve je potrošeno i eksploatisano“.

LSV

- Zašto niko – kad kažem niko, mislim na Vlade Republike Srbije od Vlade Mirka Cvetkovića, pa zaključno sa sadašnjom Vladom Ane Brnabić - nije reagovao na činjenicu da se to dešava - pita Kostreš.

On u izjavi za Euronews kaže da su ligaši nazivani separatistima i izdajnicima kada su postavljali pitanja i dodaje da je suština inicijative za obeštećenje Vojvodine, koju su pokrajinskoj skupštini predlagali 37 puta, bila nešto drugo. 

- Jedan veliki prirodni resurs koji pripada Republici Srbiji i pre svega građanima Vojvodine je dat u bescenje - poručio je Kostreš.

(SzILSV, 22.09.2021)



Izjave | Ponedeljak, 18. 09. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Šešeljev generalni sekretar i radikalska perjanica se ne mogu pobediti populizmom i nacionalizmom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da su sada drugačije okolnosti nego 5. oktobra 2000. godine i da bi, svakako, opozicija prvo trebala da pobedi na izborima, pa tek onda da je, ukoliko za time bude bilo potrebe, brani na ulici.
Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook