LSV će pravdu o budžetu terati do kraja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV će pravdu o budžetu terati do kraja

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe LSV u Narodnoj skupštini Aleksandra Jerkov izjavila je za Novosti da je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine neprihvatljivo da se pitanja koja su od značaja za celu pokrajinu rešavaju na internim sastancima vojvođanskog premijera Bojana Pajtića i srpskog predsednika Tomislava Nikolića.

Aleksandra Jerkov

Ona je istakla da LSV, čak i ako Pajtić popusti kada je reč o finansiranju iz republičke kase, neće odustati i najavila da će do kraja terati pravdu pred Ustavnim sudom Srbije.

(BILS, 07.12.2012)



Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Nacrt iz Vlade biće korigovan

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš izjavio je ta Dnevnik da je na prekjučerašnjem sastanku te komisije konstatovano da je nacrt zakona o javnoj svojini, koji je sačinilo Minstarstvo finansija, polazna osnova za utvrđivanje konačnog predloga, ali i da bi on trebalo da bude korigovan u neki odredbama.
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba fotografija posleratnih predsednika Skupštine grada

NOVI SAD - Izložba predsednika Skupštine grada, koji su se nalazili na čelu novosadskog parlamenta od Drugog svetskog rata, otvorena je danas u holu ispred Velike sale Skupštine. Izložbu je otvorio predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović, a od nekadašnjih predsednika okupljenima se obratio Jovan Dejanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook