LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 15. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

NOVI SAD - Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da predstavnici Lige neće doći na sastanak sa predsednikom pokrajinskog parlamenta Ištvanom Pastorom "zbog ranije preuzetih obaveza", kao i zbog toga što se ne zna dnevni red sastanka.

LSV
 
- Predsednik LSV Nenad Čanak obavestio je gospodina Pastora da smo mi zainteresovani za razgovore u nekom drugom terminu, ali da ujedno tražimo od njega da nam dostavi dnevni red i predlog zaključaka, da bismo mogli da se pripremimo za taj sastanak - rekao je Bogaroški za agenciju Beta.
 
On je dodao da LSV shvata značaj tih razgovora i da nema ništa protiv njih, ali na način koji priliči organizaciji sličnih sastanaka.
 
(BILSV, 15.09.2014)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook