LSV neće glasati za platformu koja joj nije predstavljena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV neće glasati za platformu koja joj nije predstavljena

NOVI SAD – S obzirom na to da predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu pozvani kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića na razgovor o platformi za Kosovo i Metohiju, predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je za današnju Politiku da, u skladu sa tim, ni poslanici Lige neće glasati o dokumentu koji im nije predstavljen.

Aleksandra Jerkov

- Očigledno predsednik Tomislav Nikolić nije smatrao da je podrška LSV-a platformi potrebna. Onako kako je zatražio, tako će je i dobiti, odnosno naši poslanici neće glasati za platformu koja im nije predstavljena. Opasno je što se takva poruka šalje zbog toga što, ako ne zovete predstavnike jedine autohtone političke stranke iz druge AP koju Srbija ima, postavlja se pitanje na kakav način ćete razgovarati sa predstavnicima južne pokrajine – istakla je Aleksandra Jerkov.


(BILSV, 21.12.2012)



Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Grada Rijeke

RIJEKA - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, u okviru trodnevne posete Rijeci, sastao se danas sa predstavnicima tog hrvatskog grada i sa njima razgovarao o mogućim vidovima saradnje. Jovanović se sastao sa predsednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić-Bukovac i zamenicima gradonačelnika Rijeke Željkom Jovanovićem i Miroslavom Matešićem.
Izjave | Nedelja, 17. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš na čelu radne grupe za zakone o imovini i prihodima

NOVI SAD - Kako je danas objavio Dnevnik, pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine formirana je juče, a za predsednika je imenovan zamenik lidera LSV i narodni poslanik Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook