LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Dnevnik da je delegacija LSV sprečena da učestvuje na konsultacijama sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

LSV

– Naš predsednik Nenad Čanak obavestio je Pastora o tome, ali ćemo se odazvati razgovorima neki drugi dan – rekao je Bogaroški i dodao da su ligaši zainteresovni za rešavanje političkih problema u Vojvodini, te će, na osnovu zapisnika sa konsultacija Pastora i ostalih stranaka i mera koje su dogovorene na tom sastanku, i LSV podneti svoje predloge.

U izjavi za Politiku Bogaroški je precizirao da je LSV zainteresovana za razgovore i rešavanje problema, za šta je još letos iskazala interesovanje na zajedničkom sastanku sa SVM-om i DS-om. On je istakao da će se Liga odazvati pozivu u nekom drugom terminu za koji će imati dostavljen dnevni red sa predlozima zaključaka.

 (BILSV, 16.09.2014)



Izjave | Nedelja, 30. 07. 2023. | Komentara: 0

Izbori na svim nivoima u istom danu su katastrofa za demokratiju

Najnovije licitiranje sa datumom izbora i najava predsedsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se glasati na svim nivoima, prema mišljenju Aleksandra Martona, portparola Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođana, još je jedan u nizu primera izostanka demokratskih procesa u našoj zemlji.
Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook