Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 22. 12. 2019. | Komentara: 0

Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

Novi Sad - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton postavio je danas Demokratskoj stranci pitanje da li imaju stav povodom posete predstavnika pokreta Dveri ekstremno desničarskoj partiji AfD u Nemačkoj.

LSV

- Imaju li demokrate bilo kakav stav o poseti lidera Dveri esktremno desnoj AfD u Nemačkoj? - napisao je Marton na Tviteru.

Delegacija Srpskog pokreta Dveri, u kojoj su bili predsednik Boško Obradović i internacionalni sekretar stranke Dragana Trifković, boravila je prekjuče u radnoj poseti nemačkom Bundestagu, gde se sastala s više poslanika krajnje desničarske Alternative za Nemačku (AfD). DS je koalicioni partner Dveri u opozicionom Savezu za Srbiju.
(SzILSV, 22.12.2019)



Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Nacrt iz Vlade biće korigovan

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš izjavio je ta Dnevnik da je na prekjučerašnjem sastanku te komisije konstatovano da je nacrt zakona o javnoj svojini, koji je sačinilo Minstarstvo finansija, polazna osnova za utvrđivanje konačnog predloga, ali i da bi on trebalo da bude korigovan u neki odredbama.
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba fotografija posleratnih predsednika Skupštine grada

NOVI SAD - Izložba predsednika Skupštine grada, koji su se nalazili na čelu novosadskog parlamenta od Drugog svetskog rata, otvorena je danas u holu ispred Velike sale Skupštine. Izložbu je otvorio predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović, a od nekadašnjih predsednika okupljenima se obratio Jovan Dejanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook