Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 23. 12. 2020. | Komentara: 0

Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da su odgovorni za to što predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ima „apsolutnu vlast“ u Srbiji.

LSV

- Ako ne želite korupciju u državi, državni službenici moraju da budu pristojno plaćeni, a za sastav parlamenta se obratite Đilasu, Obradoviću i Jeremiću koji su bojkotovali izbore i time dozvolili Vučiću da ima apsolutnu vlast - napisao je Marton na Tviteru.

On je to napisao povodom napisa u medijima koji se bave povećanjem plata za republičke poslanike.

(SzILSV, 23.12.2020)




Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook