Marton: LSV preispituje ostanak u komunalnoj koaliciji sa SNS-om u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 02. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: LSV preispituje ostanak u komunalnoj koaliciji sa SNS-om u Novom Sadu

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da LSV preispituje da li će ostati u „komunalnoj koaliciji“ sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na gradskom nivou u Novom Sadu i da je to razlog zašto odbornici te stranke nisu bili na sednici Skupštine grada na kojoj je izabran novi gradonačelnik Milan Đurić iz SNS-a.

LSV

- Neprisustvo odbornika LSV znači da se odluka o komunalnoj koaliciji preispituje i da je to razlog neprisustva na sednicama - rekao je Marton za Autonomiju i Betu.

Marton je dodao je da će sve biti mnogo jasnije posle Kongresa LSV koji će biti održan 19. novembra i posle izbora novog Gradskog odbora LSV u Novom Sadu, pošto je taj odbor raspušten pre dva i po meseca.


(SzILSV, 02.11.2022)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook