Marton: Proterati ruskog ambasadora, Rusija je iza desničarskih protesta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 18. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Proterati ruskog ambasadora, Rusija je iza desničarskih protesta

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je premijerku Anu Brnabić da iz Srbije protera ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka, ukoliko se dokaže da Rusija stoji iza desničarskih protesta.

LSV

- Ako Rusija ne stoji iza desničarskih „Z“ demonstracija u Beogradu, Vi biste trebalo da saznate ko je zapravo organizator tog orgijanja. Ako se dokaže da su ipak Rusi, u šta sam ja lično sto odsto uveren, potrebno je pod hitno proterati ruskog ambasadora iz Srbije - naveo je Marton.

Ana Brnabić je izjavila da ne veruje da Rusija stoji iza desničarskih protesta, niti da podržava takve ljude.

(SzILSV, 18.02.2023)



Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.

Izjave | Sreda, 02. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: LSV preispituje ostanak u komunalnoj koaliciji sa SNS-om u Novom Sadu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da LSV preispituje da li će ostati u „komunalnoj koaliciji“ sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na gradskom nivou u Novom Sadu i da je to razlog zašto odbornici te stranke nisu bili na sednici Skupštine grada na kojoj je izabran novi gradonačelnik Milan Đurić iz SNS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook