Marton: Prvo Vučiću na tacni predali Skupštinu, a sad traže ministarstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Prvo Vučiću na tacni predali Skupštinu, a sad traže ministarstvo

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton oštro je kritikovao takozvanu pravu opoziciju zbog zahteva za formiranje posebnog ministarstva za izbore i ocenio da su oni bojkotom izbora prvo „na tacni predali Skupštinu Srbije i institucije“ režimu, a sada traže ministarstvo za izbore.

LSV

- „Pravi“ opozicionari sada traže ministarstvo, a pozivali su na bojkot izbora i sve koji nisu bili za to nazivali izdajnicima. Ma, bravo majstori! Kako ste mislili to da uradite? Prvo ste predali Vučiću na tacni Skupštinu i druge institucije, a onda tražite novo ministarstvo - napisao je Marton na Tviteru.
(SzILSV, 17.01.2021)
 



Izjave | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

SVM plasira pogrešno tumačenje Zakona o restituciji

NOVI SAD - Televizija Pink javila je sinoć da je portparolka LSV Aleksandra Jerkov ocenila da Savez vojvođanskih Mađara plasira pogrešno tumačenje Zakona o restituciji odnosno odredbe koja se odnosi na pravo na povraćaj imovine pripadnika okupacionih snaga.
Izjave | Petak, 14. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zakon o restituciji nije diskriminatorski

BEOGRAD - Komentarišući najavu Republike Mađarske da će uložiti veto na kandidaturu Srbije za EU ukoliko ostane na snazi Zakon o restituciji, narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov izjavila je jutros u vestima Radija B92 da je taj stav začuđujuć zbog toga što se ne temelji na činjenicama.
Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton i Čapo pozdravili odluku Evropske komisije

ZRENJANIN - Potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo pozdravili su danas izveštaj Evropske komisije u Briselu, u kojem se navodi da je naša zemlja evropskim reformama dostigla stepen kada joj treba odobriti status kandidata



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook