Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 04. 2020. | Komentara: 0

Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je danas i vlast i opoziciju iz Saveza za Srbiju da se utrkuju ko će više udariti po Evropskoj uniji.

LSV

- Trka vlasti i nacionalističke opozicije u tome ko će više udariti po Evropskoj uniji se nastavlja. Neće pobediti niko, a najviše gubi Srbija - napisao je Marton na Tviteru, povodom izjave jednog od lidera SzS-a Vuka Jeremića da je ideja o Evropi bez granica „žestoko uzdrmana“.

- Antievropski narativ „predsednika sveta u pokušaju“ je veoma poznat. Naravno da se EU neće raspasti i naravno da nećemo biti gubernija - poručio je Aleksandar Marton.


(SzILSV, 07.04.2020)




Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook