Naprednjacima je sve politički marketing

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 05. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima je sve politički marketing

ZRENJANIN – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da posao vlasti jeste da gradi puteve, mostove i nadvožnjake, ali da se sadašnja vlast svakim kilometrom hvali kao da je to istorijski važno. Komentarišući snimak Siniše na Instagramu Malog kako Vučić vozi u autu njega, ministra Momirovića i Zorana Drobnjaka, Marton za „Danas“ kaže da je SNS-u sve politički marketing. 

LSV

- Vlast i treba da gradi puteve, mostove, nadvožnjake... Iz tih razloga poreski obveznici i pune budžet. Nije auto-put naselje na Marsu pa da se time treba puno hvaliti. Nažalost, Srbija veoma zaostaje za državama sa dugom demokratskom tradicijom, pa se kod nas i tri kilometra puta ili jedan nadvožnjak predstavljaju nečim što je istorijski važno – istakao je on.

(SzILSV, 25.05.2021)



Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2022. | Komentara: 0

Aleksandar Vulin je ruski špijun

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Rusiju da stoji iza sajber napada, odnosno dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, sve s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook