Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Bojan Kostres

On je u izjavi Tanjugu naglasio da LSV ima puno poverenje u demokrate i da DS ima mandat da pregovara u ime koalicije "Izbor za bolji život", pa i LSV.

- Demokratska stranka može da pregovara u naše ime, a mi se nećemo sastajati sa Nikolić master Tomislavom dokle god nam ne pokaže diplomu, ne pruži dokaze o izbornoj krađi u prvom krugu i ne objasni da li je odustao od Šešeljeve titule četničkog vojvode i Šešeljeve ideologije za koju se borio gotovo 20 godina - naglasio je Kostreš. On je ponovio da se predstavnici LSV, dok se to sve ne dogodi, sigurno neće sastajati sa Nikolićem, a da DS i njen lider Boris Tadić "imaju puno pravo da razgovaraju u ime koalicije".
- Liga socijaldemorkata Vojvodine ih u tome podržava - zaključio je Kostreš.
 
(BILSV, 05.06.2012.)



Izjave | Četvrtak, 14. 05. 2020. | Komentara: 0

Ljudi na vlasti nisu dorasli odgovornosti koju imaju

Srbija je suverena, nezavisna država koja ima obavezu da štiti svoje građane, svoj integritet, svoj ustavni poredak, da se organizuje na najefikasniji način, a to je da spusti vlast na najniži nivo, što znači na nivo opština, autonomnih pokrajina. Dok to ne uradi neće biti mira u ovoj zemlji, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 
Izjave | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Evropski put Srbije nemoguć bez slobodnih izbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je poslanica EP Tanja Fajon svojom izjavom da srpski narod zaslužuje da izađe na izbore i da slobodno glasa jasno iskazala svoju naklonost ideji demokratizacije Srbije i njenom brzom pristupanju EU. 
Izjave | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Kad se normalizuje situacija sa koronom raspisati nove izbore

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će predstojeći izbori, koji će biti održani 21. juna, biti drugačiji od svih ostalih, ali da na njih treba izaći kako ne bi došlo do diskontuiteta. U izjavi za N1 Čanak je rekao da, nakon što se normalizuje situacija sa pandemijom koronavirusa, treba insistirati na raspisivanju novih izbora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook