Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Bojan Kostres

On je u izjavi Tanjugu naglasio da LSV ima puno poverenje u demokrate i da DS ima mandat da pregovara u ime koalicije "Izbor za bolji život", pa i LSV.

- Demokratska stranka može da pregovara u naše ime, a mi se nećemo sastajati sa Nikolić master Tomislavom dokle god nam ne pokaže diplomu, ne pruži dokaze o izbornoj krađi u prvom krugu i ne objasni da li je odustao od Šešeljeve titule četničkog vojvode i Šešeljeve ideologije za koju se borio gotovo 20 godina - naglasio je Kostreš. On je ponovio da se predstavnici LSV, dok se to sve ne dogodi, sigurno neće sastajati sa Nikolićem, a da DS i njen lider Boris Tadić "imaju puno pravo da razgovaraju u ime koalicije".
- Liga socijaldemorkata Vojvodine ih u tome podržava - zaključio je Kostreš.
 
(BILSV, 05.06.2012.)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook