Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Bojan Kostres

On je u izjavi Tanjugu naglasio da LSV ima puno poverenje u demokrate i da DS ima mandat da pregovara u ime koalicije "Izbor za bolji život", pa i LSV.

- Demokratska stranka može da pregovara u naše ime, a mi se nećemo sastajati sa Nikolić master Tomislavom dokle god nam ne pokaže diplomu, ne pruži dokaze o izbornoj krađi u prvom krugu i ne objasni da li je odustao od Šešeljeve titule četničkog vojvode i Šešeljeve ideologije za koju se borio gotovo 20 godina - naglasio je Kostreš. On je ponovio da se predstavnici LSV, dok se to sve ne dogodi, sigurno neće sastajati sa Nikolićem, a da DS i njen lider Boris Tadić "imaju puno pravo da razgovaraju u ime koalicije".
- Liga socijaldemorkata Vojvodine ih u tome podržava - zaključio je Kostreš.
 
(BILSV, 05.06.2012.)



Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ne postoje pravne prepreke za formiranje policijske uprave za Vojvodinu

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas za Blic da ne vidi u čemu je problem da se realizuje zahtev LSV oko formiranja kooordinatora između sedam vojvođanskih policijskih uprava i centrale MUP-a u Beogradu budući da, kako tvrdi, za to ne postoje ustavne i pravne prepreke.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Marton: Sav gradski inventar ne pripada Zrenjaninu

ZRENJANIN - Iako se služe imovinom na svojoj teritoriji, opštine tom imovinom ne raspolažu. Pošto se, prema važećem zakonu, za sve se pita centralna vlast, zbog gomile dozvola, ni u najmanjem zaseoku nije lako otvoriti prodavnicu, preno je danas RTS.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook