Nikolić je kompromitovao Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Nikolić je kompromitovao Srbiju

BEOGRAD – Tomislav Nikolić je, za ovo kratko vreme otkako se nalazi na funkciji šefa države, jedino uspeo da kompromituje Srbiju u međunarodnoj zajednici, dok druge rezultate nije postigao, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Komentarišući prvih sedam dana predsednikovanja Tomislava Nikolića, Jerkova je za list Danas ukazala da je on svojim dosadašnjim delovanjem učinio da Srbija izgleda nestabilno i nema kontinuitet evropskih integracija.
– On je doveo u pitanje sve ono što je s mukom urađeno u međunarodnim odnosima – istakla je Jerkova dodajući da je Nikolić doveo u pitanje čak i dolazak najavljenih investicija.

(BILSV, 09. 06. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Beograd kriv za male plate

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, kaže za Press da je „poražavajuća statistika plod gušenja autonomije Vojvodine".
Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

SVM je promenio stav o restituciji

NOVI SAD - Komentarišući najavu skorog usvajanja Zakona o rehabilitaciji, na osnovu kojeg se mogu crpsti i prava na restituciju, a koji bi trebalo da bude usvojen na sednici Narodne skupštine nakon zasedanja koje je u toku, narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov je za Dnevnik istakla da je predlog zakona o rehabilitaciji poboljšan u odnosu na prethodnu verziju.
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook