O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 12. 2014. | Komentara: 0

O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

NOVI SAD – Zamoljen da prokomentariše najavu lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će tražiti smenu Ištvana Pastora, potpredsednik pokrajinske skupštine iz redova LSV Dušan Jakovljev kaže da Liga  sve važne odluke donosi na stranačkim organima.

LSV
 
- Pošto to do sada nije pomenuto, videćemo šta će biti sa inicijativom koju je najavio predsednik u skladu sa svojim ovlašćenjima. O tome bi trebalo da se razgovara na Predsedništvu i Glavnom odboru stranke, koji bi mogli da se održe u ponedeljak ili sredu – rekao je Jakovljev za Danas.

(BILSV, 20.12.2014)



Izjave | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 2

Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

NOVI SAD – Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, koga Novosađani i Novosađanke pamte kao jednog od najboljih i najuspešnijih gradonačelnika koje je glavni grad Vojvodine ikada imao, podržao je danas kandidaturu narodne poslanice i funkcionerke LSV Aleksandre Jerkov za gradonačelnicu Novog Sada.
Izjave | Nedelja, 08. 04. 2012. | Komentara: 0

Beograd neće ući dobrovoljno u ustavne promene

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da ustavne promene u Srbiji nisu realne u narednom madatu, te da ih je racionalno očekivati tek ukoliko bi se ustavni referendum održao istovremeno s referendumom na kojem će se građani Srbije izjašnjavati o priključenju zemlje Evropskoj uniji.
Izjave | Subota, 07. 04. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Sprečiti Nikolića da dođe na vlast

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nema svog kandidata za predsednika Srbije, jer u ovom trenutku postoje samo dve realne opcije, samo dva kandidata koja mogu da uđu u drugi krug - Boris Tadić koji sigurno donosi nastavak Evropske integracije Republike Srbije i Tomislav Nikolić, čiju dugogodišnju politiku i izjavu da bi Srbija trebalo da bude ruska gubernija još svi dobro pamte, istakla je sinoć portparolka LSV Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook