O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 12. 2014. | Komentara: 0

O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

NOVI SAD – Zamoljen da prokomentariše najavu lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će tražiti smenu Ištvana Pastora, potpredsednik pokrajinske skupštine iz redova LSV Dušan Jakovljev kaže da Liga  sve važne odluke donosi na stranačkim organima.

LSV
 
- Pošto to do sada nije pomenuto, videćemo šta će biti sa inicijativom koju je najavio predsednik u skladu sa svojim ovlašćenjima. O tome bi trebalo da se razgovara na Predsedništvu i Glavnom odboru stranke, koji bi mogli da se održe u ponedeljak ili sredu – rekao je Jakovljev za Danas.

(BILSV, 20.12.2014)



Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Sve zavisi od toga kako ćemo odgovarati na zahteve EU

NOVI SAD - Kada je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić rekao da možemo brže da pregovaramo od Hrvata za članstvo u EU, pretpostavljam da u to duboko veruje, jer EU i svi njeni zvaničnici ističu da Srbija ima veće administrativne kapacitete od Hrvata " izjavila je za današnju Pravdu portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 23. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Najkasnije do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini, kojim će biti definisana republička, pokrajinska i imovina lokalnih samouprava, biće dostavljen Vladi Srbije - potvrdio je u sredu za Novosti zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, predsednik Radne grupe za izradu tog dokumenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook