Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti. On je istakao i da je gradska organizacija Lige u Novom Sadu, između ostalog, raspuštena je i zbog izjava koje odstupaju od zvaničnih stavova i stranke i povereništva Gradskog odbora, a kakva je bila i poslednja izjava Aleksandra Kravića. 

LSV

- Odbornici LSV nisu bili prisutni na već nekoliko sednica Skupštine grada Novog Sada. To je jasan dokaz da dolazi do preispitivanja našeg stava o toj koaliciji u Gradu Novom Sadu i činjenica da će narednih meseci doneti odluku o tome da li mi ostajemo ili napuštamo koaliciju. Za desetak dana će delegati XIII kongresa LSV izabrati novo rukovodstvo stranke, a u martu slede izbori za organe opštinskih i gradskih odbora, pa i novosadskog – kazao je Marton za televiziju Nova S.




Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook