Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2019. | Komentara: 0

Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

NOVI SAD – Komentarišući izjavu Vuka Jeremića da se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom sastati prava opozicija, koja je postala legitiman sagovornik međunarodnoj zajednici, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da Palmera poznaje četvrt veka i da zna da se on sastaje samo s onima koji često menjaju stavove.

LSV

- Met Palmer i ja se poznajemo 25 godina i odavno ne moramo da se formalno sastajemo na ovaj način. On odavno vrlo dobro zna moje stavove, a po prirodi posla mora da se sreće sa onima koji stavove često menjaju da bi video šta sada misle - kazao je Čanak, a objavio Kurir.

(SzILSV, 13.06.2019)



Izjave | Četvrtak, 28. 06. 2012. | Komentara: 0

LSV ne menja ubeđenja zarad vlasti

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš potvrdio je danas za Dnevnik da je u razgovorima LSV i Demokratske stranke u Novom Sadu zapelo, izrazivši pri tom zabrinutost da bi ti dogovori mogli otići nekim drugim tokom jer se, kako je naveo, “sve glasnije čuje da demokrate u Novom Sadu pokušavaju da naprave koaliciju sa SPS-om te DSS-om, Dverima i SRS-om”.
Izjave | Četvrtak, 28. 06. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Nadam se dogovoru u Novom Sadu

NOVI SAD – U ovom momentu dosta je teško reći šta bi moglo da se desi u pregovorima o budućoj većini u Novom Sadu, ali Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da je moguć dogovor sa Demokratskom strankom oko nastavka upravljanja gradom, ocenio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Sreda, 27. 06. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina je izigrana

NOVI SAD – Komentarišući činjenicu da je Zakon o javnoj svojini usvojen još 26. septembra prošle godine, a da još nije počelo vraćanje imovine Pokrajini, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine  Bojan Kostreš ocenio je danas za RTV da je Vojvodina, po svemu sudeći, izigrana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook