Počeli tehnički razgovori LSV i NDS sa DS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 04. 07. 2014. | Komentara: 0

Počeli tehnički razgovori LSV i NDS sa DS

NOVI SAD – Prvi sastanak tehničkih timova Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nove demokratske stranke sa Demokratskom strankom, vezan za rešavanje političke krize u pokrajini, odžan je danas u Novom Sadu, a na njemu su razmatrana tehnička pitanja.

LSV

Kako je za agenciju Beta rekao član tehničkog tima za pregovore i potpredsednik LSV Branislav Bogaroški, na današnjem statanku se nije desilo "ništa spektakularno", već su u pitanju bili tehnički razgovori. Bogaroški je kazao da su bili u pitanju dogovori oko metodologije, dinamike i sastava timova za pregovore oko reorganizacije Pokrajinske vlade. Kako je rekao, razgovaralao se i o proširenju sastava tehničkih timova za  pregovore, a nije još uvek bilo reči o presonalnim rešenjima za budući sastav vlade.
– Prvo ćemo obaviti političke razgovore, a personalna rešenja dolaze na kraju, ako do tog stadijuma pregovori uopšte dodju – rekao je Bogaroški. Kako je najavio, nastavak pregovora biće u toku sledeće nedelje, a javnost će biti o tome obaveštena. Potvrdio je da su na današnjem sastanku učestvovali  predstavnici sve tri stranke.
 
(BILSV,  04.07. 2014)



Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: Država treba da zabrani koncert Baje Malog Knindže

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da Mirko Pajčin, poznat pod pseudonimom Baja Mali Knindža, predstavlja jedan od simbola propadanja društva.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook