Podrška LSV kada vidimo programe predsedničkih kandidata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 25. 01. 2017. | Komentara: 0

Podrška LSV kada vidimo programe predsedničkih kandidata

Novi Sad – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da će članovi Predsedništva LSV sutra razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji i, sigurno, o predstojećim predsedničkim izborima. Međutim, kako je dodao, Liga još nema jasan stav o tome koga će podržati. 

LSV

- Naš je običaj da ne donosimo odluke do momenta raspisivanja izbora. Iznenađenja su moguća pa je tako moguće i da će osim predsedničkih biti održani i parlamentarni i gradski izbori u Beogradu. Nećemo se izjašnjavati dok pravila igre ne budu poznata. Pozvali smo Jankovića na razgovor. Još nismo dobili odgovor. Nadam se da će nam se odazvati. U LSV lakše percipiramo Jankovića nego (Vuka) Jeremića. Ali, odluku ćemo doneti kada bude poznato koje izbore imamo i koje programe kandidati nude. To sigurno neće biti kandidat vlasti - objašnjava Kostreš.

(BILSV, 25.01.2017)



Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Grada Rijeke

RIJEKA - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, u okviru trodnevne posete Rijeci, sastao se danas sa predstavnicima tog hrvatskog grada i sa njima razgovarao o mogućim vidovima saradnje. Jovanović se sastao sa predsednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić-Bukovac i zamenicima gradonačelnika Rijeke Željkom Jovanovićem i Miroslavom Matešićem.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook