Pomeranje datuma nije naudilo protestu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 26. 11. 2015. | Komentara: 0

Pomeranje datuma nije naudilo protestu

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da pomeranjem protesta paora sa 26. na 25. novembar nije oslabljena oštrica protesta.

LSV
 
- Pozvali smo ljude na protest u četvrtak, ali smo uvek govorili da će taj protest biti u skladu sa zakonom i tek ako dobijemo sve dozvole, tako da - dan ranije ili dan kasnije, u suštini ništa ne bi promenilo - kazao je Kostreš za televiziju N1.
 
A komentarišući tvit lidera pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića koji je napisao da "Čankovom ekipom upravlja premijer iz Kine", Kostreš je za Blic rekao da su ti komentari zluradi, te da je za razliku od Radulovića koji je bio sa Vučićem i koji nije u stanju ništa da uradi, LSV predala zahteve za povlačenje spornog zakona.
 
- LSV ima identične stavove sa ljudima koji su na barikadama. Oni su paori, a mi političari i samo nam je metodologija različita - rekao je Kostreš.
 
(BILSV, 26.11.2015)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook