Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Marton osudio spaljivanje zastave AP Vojvodine

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, osudio je juče paljenje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu i podsetio je da je Ustavom Republike Srbije propisano da AP Vojvodina ima svoja obeležja i da je pokrajinska skupština legitimno propisala pravo na upotrebu pokrajinskog grba i zastave.
Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Nadležnosti Vojvodine su važnije od formalnog naziva

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da je promena Ustava Srbije neophodan preduslov za bolji položaj Vojvodine.
Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti investicije

NOVI SAD - Portparolka i kandiidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, odgovarajući na pitanje „Koju investiciju obećavate Novosađanima ako budete na vlasti u gradu?“, novinaru emisije Politbiro koja se emituje na RTV-u odgovorila je da je prioritet bilo koje gradske vlasti izgradnja kanalizacione mreže u svim prigradskim naseljima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook