Praćenje opozicije mali deo velikog problema u uređenju RTS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Praćenje opozicije mali deo velikog problema u uređenju RTS

BEOGRAD – Predsednik Lige socijademokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je praćenje rada opozicije na Radio televiziji Srbije samo mali deo velikog problema funkcionisanja javnog servisa. Čanak je rekao agenciji Beta da je pitanje rada javnog servisa u Srbiji nedovoljno dobro uređeno i da tu ima mnogo problema, počevši od direktnog uticaja vlasti pa do autocenzure novinara.

LSV

- S druge strane imate i direktan uticaj ekonomskog faktora, a javni servis koji se finansira sredstvima građana ne može da bude i komercijalni servis i da ima i reklama - rekao je on. Čanak je napomenuo i da LSV nije dobila poziv za jučerašnji sastanak predstavnika opozicionih stranaka koji su od čelnika RTS zatražili objektivno informisanje i ravnopravnu zastupljenost opozicije u programu.

(BILSV, 15.11. 2016)



Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Začudila me Tadićeva poseta Nikoliću

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Danas da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti "radikalskog vođu" Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu, kao i da će o tome s njim morati da razgovara.
Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Za finale Kupa izvan Beograda

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri mogućnost da se finalne utakmice Kupa Srbije igraju i van Beograda.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook