Praćenje opozicije mali deo velikog problema u uređenju RTS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Praćenje opozicije mali deo velikog problema u uređenju RTS

BEOGRAD – Predsednik Lige socijademokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je praćenje rada opozicije na Radio televiziji Srbije samo mali deo velikog problema funkcionisanja javnog servisa. Čanak je rekao agenciji Beta da je pitanje rada javnog servisa u Srbiji nedovoljno dobro uređeno i da tu ima mnogo problema, počevši od direktnog uticaja vlasti pa do autocenzure novinara.

LSV

- S druge strane imate i direktan uticaj ekonomskog faktora, a javni servis koji se finansira sredstvima građana ne može da bude i komercijalni servis i da ima i reklama - rekao je on. Čanak je napomenuo i da LSV nije dobila poziv za jučerašnji sastanak predstavnika opozicionih stranaka koji su od čelnika RTS zatražili objektivno informisanje i ravnopravnu zastupljenost opozicije u programu.

(BILSV, 15.11. 2016)



Izjave | Nedelja, 17. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Liste za Rijeku

RIJEKA - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović sastao se juče u Rijeci sa predstavnicima Liste za Rijeku i sa potpredsednikom ove stranke Dankom Švorinićem, a razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i Hrvatskoj.
Izjave | Subota, 16. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska zastava viori se u Briselu

BRISEL - Juče je u Briselu vojvođanska zastava istaknuta zajedno sa zastavama drugih evropskih regija u sedištu nove evropske organizacije KEN (Naučno-ekonomska mreža), u kojoj je AP Vojvodina jedan od osnivača. Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i potpredsednica IO GO LSV Maja Sedlarević rekla je za Pravdu da je Liga veoma obradovana vešću da se vojvođanska zastava zaviorila ispred sedišta EU.
Izjave | Subota, 16. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš na čelu radne grupe za zakone o imovini i prihodima

NOVI SAD - Kako je danas objavio Dnevnik, pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine formirana je juče, a za predsednika je imenovan zamenik lidera LSV i narodni poslanik Bojan Kostreš. Skupština Srbije i Vlada Vojvodine, kako saznaje taj list, ranije su odredile svoje predstavnike, a juče je to učinila i Vlada Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook