Predsednička kampanja može biti referendum o pravcu Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 04. 11. 2016. | Komentara: 0

Predsednička kampanja može biti referendum o pravcu Srbije

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sprečavanje ruskog uticaja na Srbiju vidi u objavljivanju istine o tome ko su najveći spoljnotrgovinski partneri i donatori Srbije, čime bi se građanima objasnilo ko je zaista pravi partner naše zemlje, a to je EU. 

LSV

- Prelivanje krize iz Crne Gore je vrlo realan scenario. Siguran sam da nas očekuje 'zanimljiva' predsednička kampanja koja bi mogla biti i jedna vrsta referenduma o tome u kom će se pravcu Srbija kretati – kazao je Kostreš za „Danas“.

(BILSV, 04.11. 2016)



Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina dobija saveznika u Beogradu

NOVI SAD - Komentarišući nacrt zakona o glavnom gradu, na osnovu kojeg bi republika trebalo da Beogradu ustupi tridesetak nadležnosti, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da će zahtevi za povećanje nadležnosti grada Beograda u značajnoj meri doprineti stabilizaciji autonomije Vojvodine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

NOVI SAD/ADAŠEVCI - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević i pokrajinska poslanica Marija Radojčić prisustvovale su danas obeležavanju 66. godišnjice proboja Sremskog fronta i položile venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Izjave | Ponedeljak, 11. 04. 2011. | Komentara: 0

Liga ima podršku za zakone o imovini i prihodima

BEOGRAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, istakla je za list Danas da LSV za usvajanje Zakona o vraćanju imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama i zakona o finansiranu pokrajine i lokalnih samouprava dobila podršku premijera Mirka Cvetkovića, ali i najveće partije vladajuće koalicije - Demokratske stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook