Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

NOVI SAD / BEOGRAD – Pred današnji nastavak međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropske unije, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton potvrdio je da će LSV učestvovati u razgovorima i istakao da opozicija mora snažnije da nametne realen predloge za poboljšanje izbornih uslova.

LSV

- Vlast je, svakako, najodgovornija jer su u njenim rukama mehanizmi za podizanje kvaliteta izbornog procesa. S druge strane, opozicija mora snažnije da nametne realne predloge za poboljšanje izbornih uslova. Prerane pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema i više služe držanju Srbije i Balkana u stalnoj nesigurnosti nego podizanju kvaliteta izbornog procesa – kazao je Marton za Blic.

(SzILSV, 15.11.2019)




Izjave | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV samostalno na pokrajinske izbore

NOVI SAD - Portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za danšnje izdanje Večernjih novosti da je LSV već donela odluku da na pokrajinske izbore ide sama, zbog neslaganja sa Demoratskom strankom oko statusa i finansiranja AP Vojvodine.
Izjave | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Kandidatura za EU je vrhunski interes

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, komentatišući mogućnost dobijanja statusa kandidata za ulazak Srbije u Evropsku uniju, o kojem treba da bude doneta odluka u petak, izjavila je za emisiju Politbiro da je od pitanja kakve će to konotacije imati na političku scenu Srbije, mnogo važnije kakve će to posledice imati na kvalitet života ljudi u Srbiji.
Izjave | Ponedeljak, 05. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga se izborila za pomen na sve žrtve fašizma

BEOGRAD – Narodna skupština Republike Srbije usvojila je danas izmene Zakona o državnim i drugim praznicima. Jedan od novih praznika biće 22. april Dan sećanja na žrtve holokausta, genocida i druge žrtve fašizma u Drugom svetskom ratu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook