Prihvatila bih kandidaturu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 4

Prihvatila bih kandidaturu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine još uvek nije zvanično objavila ko će biti njihov kandidat za gradonačelnika, ali kako danas prenosi Radio021, to bi mogla biti članica Izvršnog odbora i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Prema njenim rečima, ništa nije definitivno odlučeno, ali sa obzirom na to da je Novi Sad mesto od velike važnosti za Ligu, eventualnu kandidaturu za fotelju u Gradskoj kući sa zadovoljstvom bi prihvatila.

– Onog momenta kada budu raspisani izbori, stranački organi će doneti odluku ko će biti kandidat za koju funkciju. Još uvek nije bilo razgovora o tome, ali ukoliko bi mi stranka ukazala poverenje da se ja kandidujem za gradonačelničko mesto, ja bih tu obavezu svakako prihvatila – navodi Jerkova za Radio 021.

(BILSV, 01. 02. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 18. 09. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Šešeljev generalni sekretar i radikalska perjanica se ne mogu pobediti populizmom i nacionalizmom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da su sada drugačije okolnosti nego 5. oktobra 2000. godine i da bi, svakako, opozicija prvo trebala da pobedi na izborima, pa tek onda da je, ukoliko za time bude bilo potrebe, brani na ulici.
Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook