Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 12. 2015. | Komentara: 0

Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da bi reforme na putu ka Evropskoj uniji trebalo da se sprovedu da bi zaživela pravna država, a u interesu građana.

LSV
 
- Da li to neko oseća kao pritisak od spolja ili ne to je sad pitanje za svaku stranku ponaosob, ali ja mislim da bi to moralo da bude pre svega interes nas kao građana, kao prvo, a onda je i interes političkih stranaka da zaživi pravna država i da zažive pravila koja će biti jednaka i primenjiva na sve – kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje koliko su politički akteri svojim delovanjem zaista uspeli da kod građana stvore utisak da se reforme sprovode radi nas samih, a ne pod pritiskom Brisela.

(BILSV, 13.12.2015)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook