Republika Srpska im je važnija od Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 11. 01. 2019. | Komentara: 0

Republika Srpska im je važnija od Vojvodine

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš odgovarajući na pitanje lista Danas, kako komentariše odlikovanje Ani Brnabić za "nemerljivi doprinos" Republike Srpske, rekao je da kada se u javnosti stvara i stalno podgreva utisak da za Veliku Srbiju ima još nade. Kako je rekao, a da Republika Srpska tek što nije postala, zajedno sa delovima Kosova i Crne Gore, deo tog svesrpskog prostora, onda je logično da vlastodršci sa obe strane Drine aktivno učestvuju u tome.

LSV

- Orden koji je dobila premijerka se savršeno uklapa u tu sliku. Ja bih bio mnogo srećniji da je ona dobila nagradu APV, zbog toga što je omogućila donošenje dva zakona kojima se definišu nadležnosti i finansiranje Vojvodine, koji su Ustavom definisana obaveza, ali bojim se da do toga neće doći, jer ekonomski jaka i prosperitetna Vojvodina se ne uklapa u ovaj koncept aktuelne vlasti - rekao je Kostreš. 
(SzILSV, 11.01.2019)



Izjave | Petak, 27. 07. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Promena vlasti u Novom Sadu jedino silom

NOVI SAD - Građani Novog Sada su na izborima 6. maja jasno rekli koje stranke treba da vode grad u narednom periodu i svaka druga kompozicija vlasti, svako prekomponovanje, rekonstrukcija ili promena vladajuće koalicije, bila bi direktno kršenje izborne volje građana Novog Sada, izjavila je danas predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 26. 07. 2012. | Komentara: 0

Gospodin Vučić Leka sad može da radi

NOVI SAD - Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržaće amandman iako će zakon biti izmenjen tako da bi Aleksandar Vučić mogao da bude sekretar ovog Saveta. Svako ko pravi zakone prema meri političke stranke do sada je vrlo brzo uvideo da ta praksa nije dobra
Izjave | Četvrtak, 26. 07. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: LSV neće glasati za vladu

BEOGRAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je danas da LSV ne može podržati novu Vladu Srbije jer ona pokazuje da nema ideje i da joj ništa neće biti važno osim vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook