Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 23. 02. 2020. | Komentara: 0

Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je više nego jasno da ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće po ugledu na demonstracije u Podgorici, samo što će podgorićka odbrana srpskih svetinja biti zamenjena beogradskom odbranom kosovskih svetinja. 

LSV

Zamoljen da prokomentariše to što je ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko posetio sedište Srpske radikalne stranke i sastao se sa Vojislavom Šešeljem, Kostreš je za Danas izjavio da su Šešelj i desničari pravi materijal za to.

- Šešelj i svi ostali predstavnici ekstremne desnice su pravi materijal za to. Videćemo kako će se predstavnici samoproglašene prave opozicije postaviti prema tom pitanju – kazao je Kostreš za rubriku „Pitanje/odgovor“ lista Danas.

 (SzILSV, 23.02.2020)



Izjave | Sreda, 01. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Sporazum je mirovni projekat koji omogućava evropsku budućnost i Kosova i Srbije

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je najvažnije da pregovori Beograda i Prištine u Briselu idu u smeru postizanja dogovora koji je obavezujući i koji će potpisati i primeniti obe strane. On je za „Danas“ istakao da je sporazum u suštini mirovni projekat koji omogućuje evropsku budućnost i Kosova i Srbije.
Izjave | Ponedeljak, 27. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija treba da se bavi sobom, a ne avetima prošlosti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je predlog sporazuma o Kosovu mirovni projekat i da je on poslednja šansa da Srbija postane normalna država i da počne da se bavi sobom, svojim razvojem.
Izjave | Utorak, 21. 02. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Pravo na pijaću vodu zaštititi Ustavom

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava predlog struke da se pravo na pijaću vodu zaštiti Ustavom, kaže za portal N1 član Predsedništva LSV Zdenko Kolar, navodeći primer Slovenije koja je još 2016, kao prva evropska zemlja, pravo na pijaću vodu uvela u Ustav.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook