Sastanak sa SVM i DS tek sledi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Sastanak sa SVM i DS tek sledi

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš negirao je u izjavi za Večernje novosti spekulacije da su pregovori o rekonstrukciji pokrajinske vlade završeni i pre nego što su počeli.

LSV

- Nije tačno da smo se bilo šta dogovorili sa demokratama i SVM. Nismo se sastajali ni javno, ni tajno. Sve probleme koje smo imali prethodnih meseci sa koalicionim parnerima imamo i sada – naglasio je Kostreš.

On je napomenuo da će se predsednici LSV i NDS Nenad Čanak i Boris Tadić u ponedeljak sastati sa predsednikom SVM Ištvanom Pastorom, a dan kasnije i sa liderom DS i predsednikom Pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem. 

- Ako se ti nesporazumi reše, mi ćemo u utorak obavestiti o tome javnost, a u suprotnom, započećemo razgovore sa SNS i SPS – istakao je Bojan Kostreš.

Komentarišući hakerske napade na sajt Kurira, Kostreš je u izjavi za ovaj medij rekao da su napadi na sve medije neprihvatljivi i da se nada da će država reagovati i izvesti odgovorne pred lice pravde. Kada je u pitanju povlačenje oglasa Telekoma iz ovog medija, zamenik predsednika LSV je istakao da smatra da svako ima pravo da se ponaša prema komercijalnim načelima, a da povlačenje oglasa to nije.

(BILSV, 28.06.2014)




Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.
Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook