Izjave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 30. 08. 2012. | Komentara: 1

Sednica nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov zakazaće nastavak odložene sednice Skupštine grada Novog Sada od 29. avgusta 2012. godine u zakonom predviđenom roku, nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa u Skupštini grada.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Utorak, 04. 09. 2012.
Nada

Pokušajte što duže da im ne prepustite da nam vode grad. Bilo bi najbolje da se raspišu lokalni izbori i verujem da bi beli listići i drugi demokratski orijentisani koji nisu izašli na izbore to sada uradili ali pod uslovom da demkrate izostave Pavličića.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook