SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 25. 01. 2023. | Komentara: 0

SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je Aleksandar Vučić autoritaran političar koji ne dopušta da bilo ko i bilo šta, pored njega, bude u centru pažnje. Komentarišući činjenicu da su tokom Vučićevog obraćanja o Kosovu u prvim redovima sedeli visoki funkcioneri SPS i SNS, Marton kaže da su se možda oni i uplašili da Vučić stvarno ne podnese ostavku, jer bi time i njihova karijera bila gotova.

LSV

– Priča o pritiscima na njega zbog plana Evropske unije o Kosovu jasno pokazuje da vladajuće političke partije nemaju bilo kakvu ideološku osnovu, nego se radi i slepoj podršci jednoj političkoj figuru. Na sceni je istinsko podaništvo vladaru. Predsedniku Vučiću je teško, pod pritiscima je, nudi ostavku… Vodeće ličnosti SNS i SPS pojurili su u prve redove odbrane Vučića. Pljušte telegrami podrške, aplauzi, ovacije… A možde su se i uplašili da on stvarno ne podnese ostavku, jer bi im njegovim odlaskom politička karijera bila gotova – zaključuje Marton u izjavi za Danas. 
(SzILSV, 25.01.2023)




Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.
Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook