SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 25. 01. 2023. | Komentara: 0

SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je Aleksandar Vučić autoritaran političar koji ne dopušta da bilo ko i bilo šta, pored njega, bude u centru pažnje. Komentarišući činjenicu da su tokom Vučićevog obraćanja o Kosovu u prvim redovima sedeli visoki funkcioneri SPS i SNS, Marton kaže da su se možda oni i uplašili da Vučić stvarno ne podnese ostavku, jer bi time i njihova karijera bila gotova.

LSV

– Priča o pritiscima na njega zbog plana Evropske unije o Kosovu jasno pokazuje da vladajuće političke partije nemaju bilo kakvu ideološku osnovu, nego se radi i slepoj podršci jednoj političkoj figuru. Na sceni je istinsko podaništvo vladaru. Predsedniku Vučiću je teško, pod pritiscima je, nudi ostavku… Vodeće ličnosti SNS i SPS pojurili su u prve redove odbrane Vučića. Pljušte telegrami podrške, aplauzi, ovacije… A možde su se i uplašili da on stvarno ne podnese ostavku, jer bi im njegovim odlaskom politička karijera bila gotova – zaključuje Marton u izjavi za Danas. 
(SzILSV, 25.01.2023)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook