Sprečiti ovakvo informisanje Kurira

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 13. 05. 2013. | Komentara: 0

Sprečiti ovakvo informisanje Kurira

NOVI SAD – Komentarišući današnje otvoreno pismo koje je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao Savetu za štampu, povodom pisanja Kurira, portparolka LSV Marinika Čobanu rekla je za RTV da je on to uradio kako bi se sprečilo dalje takvo „informisanje“ od strane Kurira.

LSV

– Tim povodom je predsednik Čanak uputio otvoreno pismo Savetu za štampu tražeći od ove krovne zajednice svih novinarskih udruženja na teritoriji Republike Srbije, da pod hitno opomene list Kurir, ne bi li se sprečilo dalje ovakvo „informisanje“. Ne samo o Nenadu Čanku, već inače o svima koje list Kurir smatra neistomišljenicima ili protivnicima politike koju sprovodi – istakla je Čobanuova.

(BILSV, 13. 05. 2013.)



Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.
Izjave | Četvrtak, 03. 08. 2023. | Komentara: 0

Protivustavno i neprikladno da državni organi slave krsnu slavu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je to što je Vojska Srbije dobila i u utorak prvi put proslavila krsnu slavu još jedan dokaz da je u Srbiji sve moguće kada ste na vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook