Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 06. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je poruka Aleksandra Vučića posetom kol-centru SNS poruka jasna.

LSV

– Vučić je posetio kol-centar jer je to veoma dobra tehnika skretanja pažnje javnosti. Kao i iskakanje iz frižidera i drugi trikovi koje njegov marketinški tim primenjuje – kaže Kostreš za Danas.

Njega brine što su nadležni državni organi ostali nemi.

– Poruka je veoma jednostavna i jasna a ona glasi da SNS-ovci misle da mogu da u ovoj kampanji rade sve što požele. To je još jedan motiv više da u Beogradu i Vojvodini pobedimo i tako pokrenemo promene u čitavoj zemlji – naglašava Kostreš.

Kako zaključuje, demokratsko društvo se gradi poštovanjem pravila i institucija a danas imamo gaženje i jednog i drugog.


(SzILSV-Vojvođani, 06.12.2023)
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.
Izjave | Ponedeljak, 10. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: U Vojvodini je sve počelo, u Vojvodini će se i završiti

Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „nad našim narodom počinjeni brojni i strašni zločini, da mi nismo zapodenuli ratove u svetu i da smo za agresore bili kolateralna šteta“ nije istinita.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook