Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 06. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je poruka Aleksandra Vučića posetom kol-centru SNS poruka jasna.

LSV

– Vučić je posetio kol-centar jer je to veoma dobra tehnika skretanja pažnje javnosti. Kao i iskakanje iz frižidera i drugi trikovi koje njegov marketinški tim primenjuje – kaže Kostreš za Danas.

Njega brine što su nadležni državni organi ostali nemi.

– Poruka je veoma jednostavna i jasna a ona glasi da SNS-ovci misle da mogu da u ovoj kampanji rade sve što požele. To je još jedan motiv više da u Beogradu i Vojvodini pobedimo i tako pokrenemo promene u čitavoj zemlji – naglašava Kostreš.

Kako zaključuje, demokratsko društvo se gradi poštovanjem pravila i institucija a danas imamo gaženje i jednog i drugog.


(SzILSV-Vojvođani, 06.12.2023)
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.
Izjave | Nedelja, 24. 12. 2023. | Komentara: 0

Glasovi za SVM u južnoj Srbiji i Šumadiji veoma čudna pojava

Komentarišući činjenicu da je Savez vojvođanskih Mađara, na nedavno održanim izborima, dobio veliki broj glasova u Šumadiji, Mačvi, Sandžaku, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kaže da je to veoma čudna pojava i da je posle četiri stotine glasova za listu SVM u vranjskim selima ma izborima 2020. godine sve to pod poprilično velikim znakom pitanja.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook