Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 06. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je poruka Aleksandra Vučića posetom kol-centru SNS poruka jasna.

LSV

– Vučić je posetio kol-centar jer je to veoma dobra tehnika skretanja pažnje javnosti. Kao i iskakanje iz frižidera i drugi trikovi koje njegov marketinški tim primenjuje – kaže Kostreš za Danas.

Njega brine što su nadležni državni organi ostali nemi.

– Poruka je veoma jednostavna i jasna a ona glasi da SNS-ovci misle da mogu da u ovoj kampanji rade sve što požele. To je još jedan motiv više da u Beogradu i Vojvodini pobedimo i tako pokrenemo promene u čitavoj zemlji – naglašava Kostreš.

Kako zaključuje, demokratsko društvo se gradi poštovanjem pravila i institucija a danas imamo gaženje i jednog i drugog.


(SzILSV-Vojvođani, 06.12.2023)
Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.
Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook