Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 01. 2022. | Komentara: 0

Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

BEOGRAD / NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je da LSV neće imati članove u biračkim odborima na predstojećem referendumu. Bez članova u odborima na predstojećim izborima će biti i Stranka moderne Srbije. Takva je odluka doneta na jučerašnjem sastanku Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem se polemisalo o tome da li sve stranke imaju pravo da imaju članove u biračkim odborima.

LSV

Šućurović tvrdi da će „desničari“ koji nemaju uporište u Vojvodini imati članove u biračkim odborima, a neće LSV koja ima poslanički klub u Skupštini Vojvodine. 

- LSV će reagovati na ovakvu sramnu odluku i brinemo da li ćemo imati predstavnike i u biračkim odborima na izborima u aprilu - rekao je Šućurović.

(SzILSV, 06.01.2022)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook