Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 01. 2022. | Komentara: 0

Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

BEOGRAD / NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je da LSV neće imati članove u biračkim odborima na predstojećem referendumu. Bez članova u odborima na predstojećim izborima će biti i Stranka moderne Srbije. Takva je odluka doneta na jučerašnjem sastanku Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem se polemisalo o tome da li sve stranke imaju pravo da imaju članove u biračkim odborima.

LSV

Šućurović tvrdi da će „desničari“ koji nemaju uporište u Vojvodini imati članove u biračkim odborima, a neće LSV koja ima poslanički klub u Skupštini Vojvodine. 

- LSV će reagovati na ovakvu sramnu odluku i brinemo da li ćemo imati predstavnike i u biračkim odborima na izborima u aprilu - rekao je Šućurović.

(SzILSV, 06.01.2022)



Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook