Suština problema je promena izbornog zakona, to samo LSV spominje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 30. 11. 2019. | Komentara: 0

Suština problema je promena izbornog zakona, to samo LSV spominje

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine ne veruje u odlaganje izbora i za Politiku kaže da visoko ceni pokušaj evropskog posrednika u dijalogu Knuta Flekenštajna da pomogne razvoju demokratije u Srbiji.

LSV

- Nažalost, put kojim usmerava dijalog ne može dati rezultat jer su razgovori o izbornim uslovima u Srbiji svedeni na nevažne detalje. Bojim se da on ne razume da je suština problema promena izbornog zakona, a to ovde, sem nas iz LSV, niko ne spominje – ističe Čanak.
(SzILSV, 30.11.2019)




Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Potrebno više žena na mestima odlučivanja

BEOGRAD – Žene u Srbiji ne nalaze se na mestima na kojima se odlučuje, dok su one u parlamentu, osim par izuzetaka, pre svega vojnici stranaka koje prvo predstavljaju stranke pa tek onda žene koje su ih birale, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, gostujući u emisiji „Hoću da znam“ na TV B92, u kojoj je bilo reči o ulozi žene u parlamentu i drugim javnim institucijama.
Izjave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlada je ispunila obećano

NOVI SAD - Mi smo podržali Vladu koja je obećala tri stvari: prvo je beli šengen, drugo je završetak saradnje sa Haškim tribunalom i treće je set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene – rekao je sinoć na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine u Futogu predsednik LSV Nenad Čanak.
Izjave | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Održati kurs evropskih integracija

NOVI SAD – Izlazimo na republičke izbore u koaliciji sa Demokratskom strankom iz razloga što smatramo da je obaveza Lige socijaldemokrata Vojvodine da pomogne svakome ko može da pobedi koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke na narednim izborima – rekla je sinoć u emisiji Problem na Studiju B portparolka LSV i kandidatkinja Lige za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook