Izjave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 06. 2012. | Komentara: 3

Tek će se videti kolika je greška Nikolić

SARAJEVO – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će vreme pokazati koliko je bio pogrešan izbor Tomislava Nikolića za predsednika Srbije.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Petak, 13. 07. 2012.
zoltan liptai

Vishe puta je slagao, slagace opet! Sa chetnicima-srbijanderima je uvek tako. Lagali su 40-ih Tita i Engleze, obashka narod. Lagali su Miloshevica 90-ih, oteli Sheshelju partiju izdavshi kumstvo, a evo opet lazu i mazu 2012.uz svu podrsku SPS-javno i potajno onog prvog izdajnika demokratskih promena Voje dr.Kostunice. Ne daj Vojvodinu!!!!!!!!!
Zoltan Liptai, SVM, novinar nedeljnika Kikindske

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Ponedeljak, 11. 06. 2012.
Tatjana

ON u Vojvodini nije pobedio, glasovi koliko je ipak dobio, zna se čiji i koji su. A ko je izglasao njegovu pobedu kao" DOMAĆINA ŠUMADINCA" neka oseti svu "blagost i dobrobit"! Mi smo vredan, sposoban, kulturan narod - snaći ćemo se, gladni nećemo ostati i pomoći ćemo kao i do sada slabima, nemoćnima i ugroženima.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Petak, 08. 06. 2012.
dusan

ja se slazem sa gospodinom cankom i ja smatram isto jer je nikolic jedan ratni huskac i zavadice nas sa celim svetom i ja mu takodje nista ne verujem

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook