Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta. Jerkova je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

Aleksandra Jerkov

– Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom – rekla je Jerkova. Ona je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.
– Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro – rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

(BILSV, 03. 09. 2012.)



Izjave | Subota, 02. 07. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje upravnih odbora zavisi od vlade

BEOGRAD - Komentarišući mogućnost ukidanja upravnih odbora javnih preduzeća, predsednik Upravnog odbora JAT Dušan Bajić, rekao je za Blic da UO upravlja poslovanjem preduzeća, a ne kontroliše ga.
Izjave | Petak, 01. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakoni o javnoj svojini i restituciji će biti usklađeni

NOVI SAD - Reagujući na pojedine ocene da bi zakon o restituciji trebalo doneti pre ili barem istovremeno sa zakonom o javnoj svojini, kako bi se sprečilo da opštine postanu obveznici institucija i da vraćaju imovinu koju je država oduzela vlasnicima, predsednik radne grupe Vlade Srbije za izradu nacrta zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, kaže za RTS da predstavnici mreže za restituciju ne treba da budu zabrinuti.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zaštita interesa građana Vojvodine

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da bi cilj eventualnog stvaranja neformalne grupe vojvođanskih poslanika u Skupštini Republike Srbije, bila zaštita interesa građana Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook